Rum & Trädgård 2013

IMG_0002 IMG_9892-2 IMG_0005-2 Untitled-8 Untitled-7 Untitled-9 Untitled-1 IMG_9997-2 IMG_9865

Förra helgen ställde inredare Madeleine Gesar upp sitt fantastiska orientaliska tält på mässan Rum & Trägård i Kista. Tältet hyr hon ut till både privatpersoner och företag och det är helt perfekt för fest och event. Vill man hyra inredning och dekoration går det också bra. Just den här helgen hängde vi några av mina bilder både i och utanför tältet och mina vikta pappersblommor, som jag använder när jag fotar porträtt, prydde ett stort träd utanför. Det var många besökare som suckade lyckligt när de klev in i tältet och det pratades en hel del om kommande bröllopsfester!

På mässan var det för övrigt fullt med vackra och inspirerande saker, men det var riktigt frustrerande med så mycket fint i en sån ful lokal och med ett sånt bedrövligt ljus! Nästa gång jag fotar Maddes underbara tält tänker jag mig att det står uppdukat för fest på en vacker sommaräng och att bilderna tas just innan solen är på väg ner… Magiskt!

  • november 6, 2013 - 8:44 e m

    Pernilla - Åh så fint!!! Ni är så duktiga Lisbet och Madeleine!ReplyCancel

    • november 7, 2013 - 9:18 f m

      Lisbet - TACK Pernilla, så glad jag blir!! Och jag ska hälsa Madde det såklart. 🙂ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*