Mycket på gång

Nu var det så länge sen jag uppdaterade här på bloggen att jag bara måste ta en paus från all bildredigering och slänga in ett litet inlägg. De senaste veckorna har varit fulla av roliga plåtningar av bland annat söta små bebisar och vacker inredning. Just nu går jag också en fantastisk kurs på Fotografiska, ett underbart ställe som jag verkligen kan rekommendera. På sistone har jag jobbat mycket med min kära vän Madeleine Gesar och här ser ni henne i frisörsalongen Identity by Uppsala som hon inredde i somras och där jag tagit bilderna på väggarna. Lokalen var tidigare ett konstgalleri och Madeleine ville fortsätt lite i samma anda. Resultatet blev SÅ snyggt och det var verkligen ett jätteroligt samarbete.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*