Intervju med mig

I går lunchade jag med min kära frilanskollega Maja-Stina Fransson och det var precis så roligt och inspirerande som alltid är när vi ses. Tiden flyger iväg när vi pratar om alla idéer och projekt vi har ihop. Maja-Stina är journalist och redaktör för Upsalia som jag ju fotar en del åt. Hon är dessutom webbredaktör för tidningen Driva Eget och bloggar om företagande och föräldraskap på deras hemsida. Den bloggen rekommenderas varmt! Lagom till kaffet blev jag intervjuad om hur jag ser på just detta att vara förälder och samtidigt jobba som företagare. Vad jag svarade kan ni nu läsa på hennes blogg här!

När vi jobbar ihop är det såklart Maja-Stina som skriver och jag som fotar, men vid ett tillfälle (hittills!) har hon även ställt upp som modell i ett av mina personliga fotoprojekt. I början av sommaren samlade jag ihop en hel hög färgglada retroklänningar, ett gäng vackra handgjorda hattar, tre underbara modeller och min favoritguldsoffa och drog iväg och plåtade i en fantastisk miljö alldeles utanför Uppsala. Jag har massor av bilder i datorn som bara väntar på att redigeras, men här är ett smakprov från dagen. Förutom Maja-Stina (till höger) så var Marcela och Matilda med och gjorde att bilderna blev precis så som jag hade hoppats på!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*