Drömhem och trädgård

I helgen var det verkligen riktigt kallt ute och det var många här hemma som blev överlyckliga när den första snön äntligen kom . Jag tycker också att det är mysigt och vackert ute nu, men jag stannar hellre inne framför brasan måste jag erkänna. Jag passade på att gå igenom högar av papper och bilder som ska ordnas upp på något smart sätt och då hittade jag sommarnumret av Drömhem och Trädgård där Maja-Stinas och mitt reportage om Lena Nyström var med. Det blev verkligen ett jättefint reportage under vinjetten ”I min atelje”. Lena är just nu nominerad till Formex Formidable och jag håller alla tummar jag har för att hon ska vinna. Gå in på Lenas hemsida och titta på alla hennes fina stickade alster och rösta du med!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*